Uitnodiging: Masterclass digitale transformatie

Gepubliceerd op

Over slimme fabrieken en de nieuwe rol van medewerkers en managers, 16 november 2017

De industrie in Rotterdam-Rijnmond staat de komende jaren voor flink wat uitdagingen. Productie en opslag moeten schoner, duurzamer én veiliger. Als fabrieken straks gedwongen worden de deuren te sluiten omdat ze niet kunnen meekomen, komt de concurrentiepositie van het industriële cluster in het geding. Is het tijd voor innovatie? En waar liggen de kansen en bedreigingen voor de industrie?

Deze masterclass, die STC Group organiseert, draait om digitale transformatie waardoor de industrie ingrijpend moet gaan innoveren. Er zijn vele mogelijkheden om nieuwe wegen in te slaan met industriële automatisering en Internet of Things als drijvende krachten. Wat betekent dat eigenlijk voor de personele bezetting op de fabrieken? Is technologie wel het enige en juiste antwoord op alle uitdagingen waar het industriële cluster mee te maken krijgt? En lossen we hiermee de problemen rondom onacceptabele emissieniveaus, onveilige situaties voor personeel en leefomgeving, onbeheersbare operationele kostenniveaus op?

Sprekers

  • Gertjan Edelijn, Business Development Manager, Emerson Automation Solutions
  • Dirk de Nutte, directeur, Allied Reliability Group EMEA
  • Robin Groen, Marketing & Business Development, iTanks

Praktische informatie

Op donderdag 16 november verwelkomen wij u vanaf 17.00 uur aan de Lloydstraat 300 in Rotterdam met een sandwich en een drankje. De masterclass begint om 18.00 uur. In het programma is ruimte voor netwerken. Het programma eindigt rond 20.00 uur. Parkeren kan in de ondergrondse parkeergarage van STC Group en in de directe omgeving (tot 18.00 uur tegen betaling).

Deze masterclass is bijzonder geschikt voor (young and mid-career) professionals en studenten in de maritieme, haven en industriële sector.

Aanmelden

Denk en praat op 16 november mee over deze en andere vragen.

U kunt zich per mail aanmelden: masterclass@stc-r.nl Vermeld daarbij uw naam, bedrijfsnaam of studienaam, e-mailadres en telefoonnummer.

Deelname is gratis, aanmelden voor vrijdag 3 november is noodzakelijk.

Kom aan boord!

Wilt u met uw bedrijf of organisatie ook samenwerken met Maritiem TechPlatform? Neem contact op:
Audrey Rost-Ernst, STC Group: A.E.W.G.Ernst@stc-r.nl
Els Oprel, Da Vinci College: eoprel@davinci.nl