Smart Vision Experience

Smart vision experience: ‘Port safety & technology’.

Gepubliceerd op

De digitale revolutie in de haven van Rotterdam was al aan de gang toen de coronapandemie uitbrak. De inzet om te innoveren is nog nooit zo hoog geweest, het risico om te falen nog nooit zo groot, maar de lessen die uit de wereldwijde gezondheidscrisis zijn getrokken, hebben bij de meeste havenbedrijven de twijfels en angsten weggenomen en hen aangemoedigd om innovatie versneld door te voeren in alle bedrijfsprocessen.

Kunstmatige intelligentie, virtuele en augmented reality, cloud- en blockchaintechnologieën vinden nu al hun weg naar de haven- en maritieme sector. Samenwerkingen tussen grote spelers in de maritieme sector en innovatieve start-ups en scale-ups laten een enorm potentieel zien als het gaat om het verleggen van de grenzen van technologische aanpassingen.

STC Group, de innovatieve en wereldwijd opererende onderwijs- en onderzoeksinstelling voor beroepen in en rond de haven, organiseert deze conferentie over haveninnovaties. Op 1 juni betreden maritieme bedrijven, haveninnovators, cybersecurity experts en high-end tech developers het podium en laten zien hoe zij de technologische innovatie toepassen en welke winst dit oplevert. Ze leggen uit hoe de veiligheid wordt vergroot, efficiëntie en kostenbesparingen worden gerealiseerd en een concurrentievoordeel kan worden behaald.

Er is een programma met diverse interessante key-note speakers en workshops.

Datum: 1 juni 2022
Tijd:      09:00-18:00 uur
Voor:    maritieme sector
Locatie: STC Group Rotterdam


Deelname is kosteloos na registratie.
Informatie en aanmelden op https://www.smartvisionexperience.nl

Kom aan boord!

Wilt u met uw bedrijf of organisatie ook samenwerken met Maritiem TechPlatform? Neem contact op:
Audrey Rost-Ernst, STC Group: A.E.W.G.Ernst@stc-r.nl
Els Oprel, Da Vinci College: eoprel@davinci.nl