Maritime Delta Student Challenge

Maritime Delta Student Challenge op 14 maart

Gepubliceerd op

Op 14 maart 2022 kan jouw bedrijf tweedejaars studenten van het STC mbo college en Da Vinci College ontmoeten tijdens de Maritime Delta Student Challenge. De studenten gaan op deze dag met veel plezier aan de slag met een ‘challenge’, ingebracht door jouw bedrijf, om te leren van de technologische innovaties en uitdagingen in de maritieme sector. Heb je geen praktisch of technisch vraagstuk klaarstaan? Dan kun je je aanmelden voor de Match & Greet om kennis te maken met deze studenten.

Goed voorbereid aan de slag
De studenten worden goed voorbereid met gastlessen over de sector, workshops LinkedIn en solliciteren. Ze komen tijdens de challenge op een informele manier in aanraking met maritieme innovaties en innovatieve technieken en leren wat zij met hun opleiding kunnen doen. De Match & Greet is bedoeld om studenten en maritieme bedrijven met elkaar in contact te brengen. Op die manier kunnen beide partijen zich verheugen op een interessante stageperiode in het derde jaar van de student.

Aanmelden en meer informatie
Heb je interesse om deel te nemen of wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Annette Opstal, projectleider van de Maritime Delta Student Challenge via 088-4451043 of Opstal@maritimetechnology.nl.

Gelijk aanmelden kan natuurlijk ook, klik dan hier

Wil je eerst meer lezen? Klik dan op de link als je meer wilt weten over de challenge en de Match & Greet of hier als je wilt weten waarom Van der Leun, Specialist in bouw, bagger, offshore en maritieme industrie zo enthousiast is over de Maritime Delta Student Challenge.

Tot ziens op 14 maart!

Kom aan boord!

Wilt u met uw bedrijf of organisatie ook samenwerken met Maritiem TechPlatform? Neem contact op:
Audrey Rost-Ernst, STC Group: A.E.W.G.Ernst@stc-r.nl
Els Oprel, Da Vinci College: eoprel@davinci.nl